top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Zita

Zita, 25.12.2021, 45 cm, 18 kg , gevaccineerd, steriel, gechipt, heeft een paspoort.
Zita's verhaal is heel ongewoon. Zita en haar moeder Gita woonden op een speelplaats in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). De meisjes (moeder en dochter) speelden met kinderen, aten uit kinderhanden en waren altijd blij met elke vorm van communicatie met mensen. Dit ging zo door tot een van de mensen opriep om de meisjes gevangen te nemen.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

10/11/23

Zita, 25.12.2021, 45 cm, 18 kg , gevaccineerd, steriel, gechipt, heeft een paspoort.
Zita's verhaal is heel ongewoon. Zita en haar moeder Gita woonden op een speelplaats in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). De meisjes (moeder en dochter) speelden met kinderen, aten uit kinderhanden en waren altijd blij met elke vorm van communicatie met mensen. Dit ging zo door tot een van de mensen opriep om de meisjes gevangen te nemen. Een niet onverschillig persoon leerde het verhaal van moeder en dochter kennen, gaf ze allebei een naam en stuurde ze naar een opvangcentrum in Moskou. In het asiel liet Zita (en Zita) zich heel goed zien: ze maakte meteen vrienden met alle bewoners van het asiel en zelfs met de katten! Zita is een heel zachtaardig en delicaat meisje, heeft een evenwichtig rustig karakter, loopt goed aan de lijn, houdt van eten. Zita heeft een ongewoon en individueel uiterlijk: alsof het een echte herdershond is, maar dan op korte pootjes en met een pluizige staart! Bekijk dit kortbenige meisje van dichtbij, neem haar op in je gezin en je zult nooit spijt krijgen van je keuze! Past in elk gezin.
Curator NM/ OL
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (transport naar België, vaccinaties, castratie, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page