top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Zhorik

Hij is vrolijk en praat graag met iedereen. Hij is even gemakkelijk in de omgang met vrouwen als met mannen, hij houdt van kinderen, hij is vriendelijk voor honden van beide geslachten en staat neutraal tegenover katten, hij doet nooit iemand kwaad. Hij is een groot berenjong, een echte goede Winnie de Poeh.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

29/10/21

Zhorik heeft nooit een gelukkig leven gehad.

Als jonge pup werd hij in een gemeentelijk asiel geplaatst. Zes lange jaren leefde hij in de verwachting van een gezin, was blij elke vrijwilliger te zien, elke gast die hem kwam bezoeken, glimlachte altijd onder alle omstandigheden, was ongelooflijk vriendelijk en sociaal, en hield van wandelen.

Helaas, door het slechte, lege voedsel in het asiel, zijn onregelmatige wandelingen (1-2 keer per week) en zijn onvermogen om te rennen en te bewegen, begon Zhorik veel aan te komen en werd zwaarlijvig. Hierdoor kon zijn rechterachterpoot zijn gewicht niet meer dragen en zijn de gewrichtsbanden gescheurd.
Hij werd snel geopereerd, en dat was succesvol. Hij presteerde opnieuw zeer goed, zelfs zeer goed, en was verdraagzaam en kalm in de kliniek, en liet de dokter alle manipulaties doen.
Hij moest afvallen voor een snel herstel en een volledig herstel. Het asiel kon daar niet a priori in voorzien, dus brachten ze hem naar een herplaats waar hij drie keer per dag kon wandelen en goed kon eten.

Nu is Zhorik helemaal gezond. Hij is vrolijk en praat graag met iedereen. Hij is even gemakkelijk in de omgang met vrouwen als met mannen, hij houdt van kinderen, hij is vriendelijk voor honden van beide geslachten en staat neutraal tegenover katten, hij doet nooit iemand kwaad. Hij is een groot berenjong, een echte goede Winnie de Poeh.

Zhorik niet veeleisend in het onderhoud, perfect loopt aan de leiband, bezit hoge stres bestendig.
Geschikt in elk gezin.
Het enige is zijn gewicht onder controle te houden en een goede lichamelijke conditie te behouden (wandelen met mate, maar niet te zwaar belasten).

Geef je liefde en zorg aan Zhorik! U zult een trouwe en toegewijde vriend voor uw gezin vinden.


Chip # 643090000099487
Geboortedatum (volgens de schuilplaats) lente 2015.
In het asiel sinds de herfst van 2015. (Puppy) - tot juni 2021.
Verplaatst naar een asiel na operatie in juni 2021.
Gecastreerd, gevaccineerd, in goede gezondheid.
Hij is 60-65 cm lang.
Hij weegt 35-37 kg.
Hij loopt goed aan de lijn.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/zhorik-geef-je-liefde-en-zorg-aan-deze-lieverd

bottom of page