top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Toby

Toby is de broer van een familie van 8 puppies - ondanks zijn ernstige uiterlijk is hij een perfect goedaardig en onbevangen kind, 43 cm schofthoogte en een gewicht van 10 kilo

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

13/03/22

Toby is de broer van een familie van 8 puppies - ondanks zijn ernstige uiterlijk is hij een perfect goedaardig en onbevangen kind, 43 cm schofthoogte en een gewicht van 10 kilo. Toby's moeder werd door haar eigenaars op straat achtergelaten. Het meisje zwierf bijna een jaar rond en in de zomer beviel ze van 8 prachtige pups, gewoon op straat. Warme zonneschijn, mama aan haar zijde, wat heeft een puppy nog meer nodig om gelukkig te zijn? Toby was gelukkig tot de lokale bevolking een jacht op mama en haar puppies afkondigde. Vrijwilligers hebben de hondenfamilie op wonderbaarlijke wijze gered en naar Moskou gebracht om een warm thuis en zorgzame eigenaars te vinden. De jongen is heel slim en snel van begrip - hij vangt gewoon alles op!
Kijk naar zijn serieuze blik! Toby is erg aanhankelijk, actief, speels en mensgericht. De jongen is ongeveer 7 maanden oud (geboren 01.07.2021), wat de perfecte leeftijd is om hem mee naar huis te nemen en hem te trainen. Hij is niet langer een kleine puppy en begrijpt veel, hij zal niet langer zo'n gedoe zijn en luiers en 5 wandelingen nodig hebben. Maar je kunt nog steeds van het leven met hem genieten, want Toby zal zich nooit vervelen! Hij zal u en de rest van de familie een bal bezorgen en u vermaken met zijn dwaze spelletjes). Hij is geweldig met kinderen en katten, dus hij past in elk gezin.

Toby is gevaccineerd, gechipt en verzorgd. Nog niet gecastreerd, gecastreerd op aanvraag.
NM

bottom of page