top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Sushi

Sushi :)

Breed:

Sex:

Female

Born:

21 June 2021

Format:

Place of Residence:

Brussels

Added:

17/08/23

Sushi wil jullie graag ontmoeten :) Dit teefje kruising van jack russel en beagle vertegenwoordigt heel goed deze hondenrassen: actief, vol energie, slimme en nieuwsgierig, ze houdt van verkennen. Aanhankelijk, trouw en gehecht aan haar baas, ze houdt van je gezelschap en vraagt vaak om aandacht en knuffels. Sushi is goed gesocialiseerd en vertrouwt snel nieuwe mensen (mannen, vrouwen en kinderen), vooral als je iets lekkers op zak hebt. Grappig, vrolijk en kan na verloop van tijd heel speels zijn als ze je goed kent. Vriendelijk met andere honden op straat, nieuwsgierig en enthousiast om hallo tegen ze te zeggen. Behalve erg grote en dominante of blaffende honden die ze kan vermijden. Vriendelijk voor katten (bij haar vorige pleeggezin deelde ze het huis met een kat). Niet dominant, geen voedselagressie.
Sushi is jong en actief, dus ze houdt van lichaamsbeweging en heeft dagelijkse wandelingen nodig om haar energie kwijt te kunnen. Ze houdt je zeker in vorm! Een goede wandeling in de natuur is natuurlijk haar favoriet. Ze is ook gewend aan een stedelijke omgeving en is heel relaxed in een stad (niet te druk en overbevolkt natuurlijk). Loopt goed aan de lijn en is perfect zindelijk.
Thuis kan ze rustig zijn, ze blijft het liefst in haar mand of naast je voeten als je zit en werkt. Kan heel speels zijn als ze volledig ontspannen is en als ze zich thuis voelt. Geen grote blaffer, ze kan alleen blaffen als er iemand achter de deur staat, om je dat te laten weten.
Sushi zou een goede match kunnen zijn voor een stabiel en verantwoordelijk, actief en dynamisch gezin die geniet van dagelijkse wandelingen en graag tijd doorbrengt in de natuur. Sushi kan goed zijn als tweede hond, kan ook met katten. Een tuin (volledig omheind en ontsnappingsbewijs) is zeker een groot pluspunt! Beschikbaar voor adoptie in Belgie of Nederland.
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.
Sushi werd gered in Oekraïne. Ze woont in regio Brussel bij onze vrijwillige pleeggezin in gezelschap van andere honden.
~ 2 jaar oud, ~12.5 kg, ~35cm. Gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipped, heeft een pet passport. U bent welkom om haar komen bezoeken!
Als u interesse heeft in Sushi, stuur ons dan snel een e-mail naar:
marina.petconnect.belgium@gmail.com of petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect
(ML)

bottom of page