top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Petryk, 11 maanden oud 20 kg / 60 cm

lieve pup Petryk - ter adoptie

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

big (herder)

Place of Residence:

Brussels

Added:

Ter adoptie: lieve Petryk, een puppy gered uit Oekraïne (komt uit het westelijke deel dicht bij de Poolse grens, niet getroffen door de oorlog)
Petryk is nu ~11 maanden oud. He is 60 cm schofthoogte voor 20kg (bijna definitief) dus moet he nog wat spieren krijgen. Gevaccineerd (rabies, complex vaccin), al gecastreerd, gechipped, heeft een pet passport, loopt op de lijn en zindelijk!
Toen zijn pleeggezin mama tijd had nam ze hem mee naar de hondenschool en dat vond hij geweldig. De trainer zei dat hij veel potentie heeft en graag wil leren! Zoals alle "jongeren" is Petryk zeker actief, erg speels en nieuwsgierig. Hij houdt ervan de wereld te verkennen, te bewegen, te wandelen in de natuur. Heeft behoefte aan dagelijkse wandelingen en een tuin om met mensen, kinderen of honden te spelen, te rennen, plezier te maken en zijn jonge energie kwijt te kunnen.
Met andere honden: Als Petryk een nieuwe hond ontmoet kan hij een beetje verlegen zijn, maar altijd geïnteresseerd om hallo te zeggen. Als het snuffelen gedaan is en het vertrouwen er is dan wil hij spelen en vrienden maken. Niet dominant en niet agressief. Hij deelt momenteel pleeggezin met 2 andere honden (teefjes) maar kan ook prima met reuen. Kan met katten. Lief met kinderen. Leefde vroeger met kinderen in een pleeggezin. Houdt van knuffels en komt erom vragen. Houdt ervan om bij zijn baas in de buurt te zijn. Zoekt je aandacht en je gezelschap. Kan alleen blijven en verwelkomt je heel hartelijk en blij als je terug bent. Petryk zou een goede match kunnen zijn voor een actief en sportief gezin. Als je kinderen hebt zal hij graag hun beste vriend en speelkameraadje worden! Ook prima als tweede hond. Aangezien Petryk nog een pup is en zijn karakter nog aan het opbouwen is, moet u natuurlijk in het begin wat tijd investeren in zijn opvoeding om van hem de hond van uw dromen te maken. Een hondenschool of wat thuistraining training met een koekje zou goed zijn. Een tuin (volledig omheind) is zeker een groot pluspunt.
Petryk werkt graag (kom, zit, ga) en wil je een plezier doen. Hij heeft een echte baas nodig die charismatisch en een leider kan zijn en tegelijkertijd grenzen kan aangeven en lief en zorgzaam kan zijn. Thuis speelt hij met zijn speelgoed, je oude schoenen en heeft een kauwbot nodig :) als je rustig bent is hij ook rustig als hij naast je ligt of in zijn mand. Geen grote blaffer. Kan alleen blaffen als er iemand aan de deur staat om je dat te laten weten en stopt als je hem dat zegt.
Beschikbaar voor adoptie in Belgie en Nederland. U bent welkom om hem te komen bezoeken!
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.
Als u interesse heeft in Petryk, stuur ons dan snel een e-mail naar:
marina.petconnect.belgium@gmail.com of petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect

bottom of page