top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Brie

Brie, geboren op 01.06.2022, 50 cm, 15 kg, gevaccineerd, behandeldtegen parasieten, steriel, heeft een paspoort.
Brie en haar zusje en mama zijn meegenomen uit de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Brie's verhaal is triest: mama, papa en 2 puppies leefden op straat. De vader van de puppies werd gedood. Vrijwilligers begroeven hem in het bos op 3 kilometer afstand van waar de familie woonde. 3 maanden lang gingen mama en 2 puppies elke dag naar het graf van hun vader. Dit alles werd geobserveerd door een vrijwilliger en zij vertelde dit verhaal aan het asiel in Moskou. De beslissing was snel genomen, want het was een kwestie van leven

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

11/11/23

Brie, geboren op 01.06.2022, 50 cm, 15 kg, gevaccineerd, behandeldtegen parasieten, steriel, heeft een paspoort.
Brie en haar zusje en mama zijn meegenomen uit de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Brie's verhaal is triest: mama, papa en 2 puppies leefden op straat. De vader van de puppies werd gedood. Vrijwilligers begroeven hem in het bos op 3 kilometer afstand van waar de familie woonde. 3 maanden lang gingen mama en 2 puppies elke dag naar het graf van hun vader. Dit alles werd geobserveerd door een vrijwilliger en zij vertelde dit verhaal aan het asiel in Moskou. De beslissing was snel genomen, want het was een kwestie van leven. In het asiel kreeg Brie eten, een veilig leven en zeldzame wandelingen met een asielmedewerker. En het meisje wil heel graag haar eigen familie en ze doet erg haar best om het alle bezoekers van het asiel naar de zin te maken.
Kijk eens naar dit grappige meisje, ze heeft een heel aantrekkelijk uiterlijk en een perfect karakter: ze is vriendelijk, zonder agressie, kan goed opschieten met katten en honden, is dol op kinderen, kent de riem en de wandeling! Past in elk gezin!
Curator NM/ OL
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (transport naar België, vaccinaties, castratie, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page