top of page

Starsky (Scotch)

Wij stellen voor: Scotch is een lieve, knuffelige jongen. Hij is speels en grappig, aanhankelijk als een baby.

Wij stellen voor: Scotch is een lieve, knuffelige jongen. Hij is speels en grappig, aanhankelijk als een baby. Scotch is een actieve en nieuwsgierige hond, altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen en spelletjes met anderen zoals hij.
Hij staat altijd klaar om contact te hebben met vrijwilligers en andere bezoekers en hun aandacht volledig op zich te vestigen, omdat hij die net zo hard nodig heeft als ieder ander weeskind. Maar deze sluwe jongen weet ook wanneer hij op tijd moet stoppen met zijn streken, als hem wordt gevraagd gehoorzaam te zijn.
Hij loopt perfect aan de leiband, speelt graag met andere honden, gaat niet vechten en showen, gewoon opzij gaan en wegblijven. Zeer onhebbelijk tegen mensen, onverschillig tegen katten.

Loyaal aan kinderen.
Schofthoogte 55 cm. gewicht 26 kg.
Scotch wacht op zijn mama en papa! Hondenasiels in Moskou en de regio Moskou zitten vol met zulke lieve baby's die zorg en aandacht nodig hebben en die nog geen tijd hebben gehad om alle gruwelen van de langzame dood in het asiel te aanschouwen, mensen te vertrouwen, te geloven in het goede en het geluk van de hond.
Chip #643110900072341
Geboortedatum volgens het asiel - 01/10/2015.
In het asiel sinds 16 december 2015 (datum van gevangenneming).
Gevaccineerd, gecastreerd, gezond.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/duitse-herder/scotch-kan-17-dec-naar-belgie-komen

bottom of page