top of page

Runda

Ze is geweldig voor een gezin met kinderen, want ze heeft een speciale band met baby's - zo zacht en eerbiedig behandelt ze hen! Geef Runda een kans voor warm thuis en zij zal de trouwste en liefste vriendin worden.

Runda is een droomhond. Ondanks haar vrij lange leven in het asiel, maakt Runda indruk met haar vriendelijkheid en liefde voor mensen. De kleine is oprecht blij voor elke gast, klaar om eindeloos aan de leiband te lopen, te knuffelen en haar te aaien! En hoe ze opgewonden haar lichaam tegen een man aandrukt en om genegenheid vraagt. Runda lijdt vreselijk binnen de vier muren van de omheining, en men kan meteen zeggen dat ze een thuis moet krijgen. Maar de tijd dringt, Runda wacht, maar haar mens komt nog steeds niet opdagen...
Ze is een schoonheid, erg vrolijk, actief, dol op kinderen, erg gehoorzaam en snel zindelijk. Runda is er helemaal klaar voor om een huishond te zijn en haar liefde aan haar baasjes te geven. Het is het beste voor de kleine om de enige hond in het gezin te zijn, omdat ze mensen aanbidt en niet altijd bereid is om menselijke aandacht te delen met andere viervoeters. Dat gezegd hebbende, ze is geweldig voor een gezin met kinderen, want ze heeft een speciale band met baby's - zo zacht en eerbiedig behandelt ze hen!
Runda kent de leiband goed en zal geen problemen hebben met haar steigeren.
Geef Runda een kans voor warm thuis en zij zal de trouwste en liefste vriendin worden.
Chip # 643090000061054
Leeftijd - 01.12.2014 (volgens het asiel)
sinds 21 september 2016 in het asiel.
Ze is gecastreerd, gevaccineerd, en gezond.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/labrador-retriever/runda-kan-17-december-naar-belgie-komen-1

bottom of page