top of page

Romeo 1

Hij is een erg aardige, vrolijke hond. Hij is matig actief. Terug van een wandeling, gedraagt hij zich thuis rustig. Hij speelt graag met honden en mensen.

wij stellen voor Romeo!
Hij is een erg aardige, vrolijke hond. Hij is matig actief. Terug van een wandeling, gedraagt hij zich thuis rustig. Hij speelt graag met honden en mensen. Hij heeft geen super activiteiten nodig. Hij gaat nu voor anderhalf uur mee naar een wandeling, en ook daar vindt hij altijd wel een hond om mee te spelen. Loopt rond, ruikt alles, en hij heeft er genoeg van. Op foster woont hij op het balkon (in het zuiden van Rusland) gaat naar het toilet als hij naar de binnenplaats moet, gaat vaak naar binnen, gedraagt zich voorbeeldig. De laatste tijd, als het kouder is geworden, slaapt hij in zijn kamer, blijft daar rustig alleen, en hij duldt voor toilet tot de ochtend. Soms kan hij te emotioneel zijn. Hij kan zijn poten aan een man zetten van vreugde, maar hij doet dat alleen met degenen die hem dat toestaan. Voor hem is liggen en knuffelen een aanbiddelijk tijdverdrijf.
Met dieren; Hij is voorzichtig met kleine honden en snuffelt rustig aan grote honden, maar nadert niet als eerste. Hij is helemaal niet agressief tegen honden. Woont thuis met drie honden. Ze zijn allemaal veel kleiner dan hij, hij kan goed met ze opschieten maar ze kunnen gemeen tegen hem zijn, hij reageert er nooit op. Buiten, altijd goed met honden van beide geslachten ook. Onverschillig voor katten. Woont thuis met 10-jarig kind. Ze kunnen goed met elkaar opschieten. Ze houden heel veel van elkaar en zij is heel goed met hem, hij gehoorzaamt haar heel goed. Hij houdt ervan om rond te rennen en in te halen met andere honden. Hij is erg goedaardig tegen mensen. Op straat wordt ons vaak gevraagd of wij hem mogen aaien, meestal door kinderen, en hij is daar alleen maar blij om. Als er een gast in huis komt blaft hij (zijn stem is nogal dreunend) maar niet voor lang, niet gek. We maken kennis als een nieuw iemand stil is en hij zich herinnert. En mensen maken geen onderscheid tussen vrouwen en mannen. Hij is aardig tegen iedereen.
Wij zoeken: Actieve wandelaar die bereid is om hondentraining te doen. Het belangrijkste is om hem een beetje, maar elke dag tijd te plannen om te aaien, te spelen. Het is heel belangrijk voor hem om contact te hebben met mensen. Hij is nog een kind, en ergens heeft hij strengheid nodig, hij is zeer gevoelig voor mensen bij wie je je kunt veroorloven overbodig te zijn. Maar hij is ook heel zachtaardig.
Romeo geboren: 29.01.2021
62 cm in de schoft
gecastreerd

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/romeo

bottom of page