top of page

Rem

Charming baby with not easy life. Maybe you will be the one who rescue him?

Wij stellen voor: Rem!
Rem kwam naar het asiel als een kleine puppy van twee maanden oud. Op een dag ging Rem's moeder eten halen voor haar kinderen en kwam nooit meer terug. De puppy's zagen hoe hun moeder door mensen werd doodgeschoten omdat ze uit honger voedsel stal. Sindsdien zijn Rem, zijn broertje Ray (op zoek naar een tehuis) en zusje Curly (reeds geadopteerd in woont aan de Belgische kust) helemaal alleen achtergebleven.
Toen Rem een baby was, probeerde hij heel hard zijn broer en zus te beschermen, dus als er mensen in hun buurt kwamen, kwam dit kleine brokje tevoorschijn en schuilde en blafte luid, bang dat iets hen bedreigde. Aanvankelijk waren alle pups wild (net als hun moeder, die als kleine pup door iemand op straat was gezet) en hadden zij absoluut geen idee wat deze mensen van hen wilden of waarom zij hen uit hun veilige haven probeerden te lokken.
Rem was de tweede die contact maakte met een mens, nadat hij zijn aanwezigheid kenbaar maakte door luid te blaffen. Hij blaft niet meer zo vaak als toen hij een kind was, maar zijn stem is nog even rinkelend. Wat verbaast is dat hij eigenlijk zelf bang was en door te blaffen alleen probeert mensen af te schrikken, niet te bedreigen. Hij is niet agressief en zelfs als hij aan zijn poten in het verblijf wordt gesleept, begint hij alleen maar te schudden en zich te verstoppen. Trouwens, Rem maakte als kind kennis met katten en is eerder bang voor katten dan zij voor hem.
Gezien zijn achtergrond is Rem erg op zijn hoede voor vreemde mensen, de uitdrukking "gretig en stekelig" beschrijft zijn gedrag het best. Hij is bereid om voedsel te komen halen, met zijn staart te kwispelen en vrolijk te blaffen, maar alleen bij de mensen aan wie hij gewend is. Hij is onzeker bij nieuwe mensen, maar hij heeft er nog niet veel gezien in zijn leven in een kooi.
Rem leeft goed en maakt vrienden met andere honden van alle geslachten en leeftijden. Ram houdt van eten, eten is een grote motivator voor hem om contact te maken. Rem's was als puppy meer een soort graafmachine - het is een wonder dat de bek van een hond wijd genoeg open kan staan om een kom eten op te scheppen zonder te kauwen, en het dan schoon te likken tot het spiegelglad is. Rem ging dan in de vacuümmodus en zoog alles op wat per ongeluk uit zijn kom of uit een van de naburige kommen was gevallen. Als u een kat hebt, moet u misschien hun voeding scheiden, want onder de verbaasde blik van de kat vindt Ram het eten van kattenvoer, zo blijkt, ook niet erg, vooral als de kat niet snel genoeg eet. Dus als u er niet van houdt om gevallen of gemorste etenswaren van de vloer op te rapen, is Rem een prima vervanger voor stofzuiger, dweil en poetsmiddel.
Rem is nog steeds op zijn hoede voor nieuwe mensen, maar wij geloven dat hij met een beetje socialisatie zal wegsmelten en zijn liefde zal geven aan iemand die bereid is hem tijd, aandacht en lekker eten te geven. Wij zijn er zeker van dat hij u op elk moment van de dag of nacht graag gezelschap zal houden bij de koelkast en een vaste waarde zal zijn in uw keuken.
Rem is momenteel aan het leren om aan de leiband te lopen. Hij loopt perfect met andere honden in het bos zonder riem, hij loopt niet weg en hij gehoorzaamt.
We hopen echt dat u Rem aardig zult vinden en dat hij zijn leven in liefde en zorg zal leiden. En dat er zeker iemand zal zijn die hem zal laten zien dat er goede mensen zijn die geen verdriet brengen, maar liefde geven.
Geboren in Mei 2020
Zal middelgroot worden

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/rem

bottom of page