top of page

Pushkin (Evgenij)

Evgenij is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Evgenij. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier?

Evgenij!

Evgenij is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Evgenij. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Evgenij!
We begrijpen nog steeds niet waarom zo'n spectaculaire en aantrekkelijke vent in het asiel verblijft, want alle gasten zijn dol op hem! Vrolijk, statig, ongelooflijk knap (zijn zachte en glanzende vacht maakt je gek, zelfs in een asiel!), vriendelijke Evgenij reageert altijd vrolijk op alle tekenen van aandacht. Evgenij is dol kinderen, van andere dieren maar zal zich nooit laten kwetsen.
Evgenij loopt goed aan de lijn, is gehoorzaam en heeft veel potentieel - hij heeft alleen een beetje aandacht en liefde nodig. Kijk maar eens goed naar deze jongen, zijn vriendelijkheid zal je zeker overhalen! Geef deze jongen een thuis, zo'n hond is een must!

Geboortedatum 01.02.2016 (volgens het asiel)
Datum van opname - 03.04.2018
Gecastreerd, gevaccineerd, in goede gezondheid.
Op de schoft 60 cm.
Chip 643094100536436
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/evgenij

bottom of page