top of page

Lika 1

11 years for a cat is not an age. Lika voelt zich geweldich, ze is een rustige, mensgerichte kat die leuk reageert op genegenheid.

Lika is hoogstwaarschijnlijk Britse korthaar kat. Helaas beschermen zelfs raskatten niet tegen ellende. Haar enige eigenaar stierf en katje werd op straat gezet. Nu leeft Lika bij foster en toont ze zich als een wijze, welgemanierde kat. Ze zou eigenlijk niet graag andere katten, en nog meer honden, naast haar willen zien, maar wat kan ze doen, ze moet doorstaan. Ze leeft nu op foster met 5 honden en 6 katten en kinderen van 6 en 12 jaar. 11 jaar voor een kat is geen leeftijd. Lika voelt zich geweldich, ze is een rustige, mensgerichte kat die leuk reageert op genegenheid.
Het enige fysieke nadeel is een kleine doorn in één oog, maar het belemmert haar leven niet, indien gewenst, kun je er met behulp van druppels vanaf komen. Lika is gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Deze kat zal een gezellig familielid zijn van elk rustig klein gezin, misschien een aardig ouder echtpaar of een alleenstaande.
In een heel groot Moskou heeft Lika geen kans op een gezin te vinden, er zijn te veel eigenaarloze jonge en mooie katten. Zij hoopt in Belgie zijn mensen te vinden!

info: Email: catspetconnect@gmail.com

meer info: https://www.adopteer.be/kat/raskat/lika

bottom of page