top of page

Letti

Ze is teder met mensen, sociaal, begrijpt alles van een woord, loopt nergens voor een voet weg, geniet van elke seconde met een mens! Letti is zo iemand wiens hart vaker klopt alleen al door iemands stem. Een statige schoonheid, met een prachtige houding, edele snuit en prachtige donkere oren.

God schiep eerst de mens, maar toen Hij zijn zwakheid opmerkte, gaf Hij hem een hond.

Het verhaal van Lettie's aankomst in het asiel is een strijd tegen het onrecht van onze meedogenloze wereld en een sterk geloof in een gelukkige toekomst, die zeker spoedig zal komen.

Op een ijzige kerstavond rende een dunne, bange hond met zijn staart tussen zijn poten langs de kant van de weg. Auto's reden voorbij, laatkomers keerden huiswaarts. Iedereen had zo'n haast om thuis te komen, dat niemand merkte hoe zielig ze trilde en met haar ogen naar hulp zocht. Elke ochtend en avond ging Letti mee wandelen met de baasjes en hun huisdieren. Dit was haar manier om een gezin te zoeken. Een meisje, hongerig en bang, werd door een vrijwilliger gezien en naar haar huis gebracht. Al haar pogingen om een eigenaar te vinden mislukten, en het werd duidelijk dat Letti niet langer gewenst was in haar vroeger huis. De vrijwilliger moest haar hond naar een asiel brengen. De miserabele asielhond zijn grijze leven begon. Als je voorbij haar volière loopt, probeert ze je met haar pootje te grijpen en blaft luid, omdat ze opgemerkt wil worden en uit haar gehate opsluiting bevrijd wil worden.
En de hond - zij is geweldig! Ze is teder met mensen, sociaal, begrijpt alles van een woord, loopt nergens voor een voet weg, geniet van elke seconde met een mens! Letti is zo iemand wiens hart vaker klopt alleen al door iemands stem. Een statige schoonheid, met een prachtige houding, edele snuit en prachtige donkere oren. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, is Letti niet teleurgesteld in mensen en blijft ze hen waanzinnig liefhebben en vertrouwen. En hoeveel van deze liefde is in haar - onbesteed, puur, onzelfzuchtig, de meest echte, hondse liefde!

Op haar eerste oudejaarsavond deed Letti haar dierbaarste wens - LEVEN en de Kerstman vervulde die voor het kleine meisje. Toen deed Letti haar tweede wens: intelligent, gehoorzaam en vrolijk zijn, want dat soort honden hebben een grote kans om een gezin te vinden. Wat denk je dat deze lieve hondenneus nog meer wenste in 2022? Natuurlijk om een familie te vinden, want zonder dat klopt het plaatje van hondengeluk niet. Letti staat klaar om de wens in vervulling te laten gaan en als u onze Kerstman bent, wachten wij op u, laten we kennismaken!!!

Gezond, gevaccineerd, gecastreerd, loopt perfect aan de lijn.

Gewicht - 20 kg Lengte - 54 cm Geboortedatum - 1 januari 2021.

Chip 643110800371635
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/letti

bottom of page