top of page

Lea

Lea is erg sociaal, reikt altijd uit naar mensen, vraagt om aandacht en genegenheid. Ze is graag in gezelschap van mensen en heeft graag interactie op een of andere manier. Ze is een zeer goedmoedige hond in dit opzicht.

Wij stellen voor: Mooie Lea, een teefje
Geboren : 21.11.18. In de schoft : 63 cm. Gewicht : 35 Kg. Gesteriliseerd.
Loopt goed aan de lijn, maar de eerste paar minuten kan een beetje trekken en stuiteren op de plaats van vreugde zijn, dan, gaat op een menselijk tempo. Geen agressie, in dit opzicht, volledig evenwichtige hond.
Heel goed gesocialiseerd. Kan goed opschieten met andere honden. Ja, ze heeft ervaring met honden, katten, mannen en kinderen en alles was goed. In het bos, op zoek naar muizen in de sneeuwjacht, dat is alles, geen katten, rustig aan.
Kan zonder leiband lopen, komt naar een roep.
Gewend aan stedelijke omgeving. Gemakkelijk om te reageren op druk verkeer/menigten van auto's. Ik denk dat ze goed zal passen in elk gebied.
Op dit moment leert Lea commando's in het Engels (to me, next to me, sit, lie down).
Lea is erg sociaal, reikt altijd uit naar mensen, vraagt om aandacht en genegenheid. Ze is graag in gezelschap van mensen en heeft graag interactie op een of andere manier. Ze is een zeer goedmoedige hond in dit opzicht.
Thuis reageerde ze goed op het televisietoestel, de stofzuiger en andere geluiden. Nooit agressie of paniek vertoond, en ik denk niet dat ze dat ooit zal doen. Ze is een evenwichtige hond.
Zou al deze procedures tolereren van een veearts met iemand die ze vertrouwt.
Heeft botten uit haar mond genomen op straat, geen agressie. Toont GEEN beschermend gedraag tegen mensen – met schalen met voedsel, lekkernijen, botten, speelgoed.
Van andere honden – Lea eet rustig uit eigen bak, neemt niet af van anderen.
Gewend om droog voedsel te eten. Merk Karmy.
Lea is een hele lieve en vrolijke hond! Die zich helemaal niet realiseert hoe groot ze is :) Ze voelt alsof ze nog een puppy is, maar in het lichaam van een volwassen hond. Dat is haar charme!
Momenteel verblijft zij in een fostergezin van kynoloog die zegt dat zij een zeer aangename hond is om mee te leven. Ze is vriendelijk, actief, sociaal en kan haar baasje horen. Ze speelt graag met speelgoed, vooral als het ballen en ringen zijn. Met andere woorden, Lea is het soort hond waar je mee om moet willen gaan.
Ze is gezond. Is niet ziek geweest, heeft geen allergieën of intoleranties. Gevaccineerd en gecastreerd.
Lea is ideaal voor een gezin waar mensen veel tijd thuis doorbrengen en haar veel aandacht kunnen geven. Bij voorkeur moet er een thuis zijn en mensen van een leeftijd die Lea accepteren als een grote en actieve hond. Ook zou het wenselijk zijn haar te trainen (ten minste de commando's die ze nu kent te onderhouden).
Voor gezin met kinderen: dan vanaf 6-7 jaar
Ze blaft nauwelijks, behalve buiten als ze speelt. Blaft niet in huis.
Zindelijkheid: De eerste paar dagen past ze zich aan de nieuwe routine aan, daarna verdraagt ze het om 2-3 keer per dag te lopen.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/lea-1

bottom of page