top of page

Laima 2

Laima is een heel speels en vrolijk, aanhankelijk en gezellig meisje, ze zoekt in iedereen een mens, wil altijd in de buurt zijn, ze is heel zachtaardig, houdt ervan om naast te liggen, nestelt zich onder de bokkom. Ze is rustig in huis, blaft niet, bederft geen dingen, houdt van slapen.

Laima is een puppy van 7 maanden oud (31.08.2021), 50cm en 16kg. Zij en haar zus werden door vrijwilligers gevonden in het bos bij de weg, blijkbaar heeft iemand hen gewoon uit een auto gegooid. Ze zijn absoluut gesocialiseerd en gewend om in een huis met liefde en zorg te leven.
Laima is heel speels en vrolijk, aanhankelijk en gezellig meisje, ze zoekt in iedereen een mens, wil altijd in de buurt zijn, ze is heel zachtaardig, houdt ervan om naast te liggen, ligt onder een bokom. Ze is rustig in huis, blaft niet, bederft geen dingen, houdt van slapen. Buiten is ze actief, stuiterend en speels, ze houdt van rennen. Socialiseert met plezier met mensen, leert graag commando's voor lekkere traktaties. Ze is erg slim, gehoorzaam en heeft een goed begrip en onthoudt woorden. Ze is opgegroeid in een huis met volwassen honden en katten, ze is erg vriendelijk met allemaal.
Ze loopt goed aan de lijn en is schoon. Makkelijk in de auto. Ze is niet bang voor vreemden en is vriendelijk tegen iedereen. Laima is gezond en gecastreerd. Laten we helpen om een thuis te vinden voor deze jonge schoonheid!
deM


meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/alma-3

bottom of page