top of page

Khalva

Lieve, zeer vriendelijke familiehond! Shaggy als een beer. Met mensen is absoluut vriendelijk, is geweldig met kinderen.

Khalva, 2 jaar oud, in de schoft 57, gewicht 25
Lieve, zeer vriendelijke familiehond! Shaggy als een beer. Met mensen is absoluut vriendelijk, is geweldig met kinderen. Nooit agressief in welke situatie dan ook. Geeft zich rustig over om te baden, uit te kammen, te aaien en te knijpen op alle plaatsen).
Ze gedraagt zich als een grote puppy, speelt graag, als ze opgewonden raakt, kan ze in haar handen bijten, maar dat moet ze afleren.
Met katten zijn de verhoudingen kalm, Khalva is onverschillig tegenover hen, is zelfs een beetje bang) kan rustig met katten leven.
Met honden van elk geslacht gaat het goed! Met de goede stukken, met degenen die haar agressie tonen, gewoon omzeilen, geen antwoorden.
Ontmoette de paarden, ze nam ze met grote angst maar zonder agressie.
Ze is gewend aan wandelen, loopt aan de lijn, rijdt in de auto. Goede huishouder, geeft niet als hij alleen gelaten wordt. In gesloten ruimte, jankt als ze mensen ziet, wil aandacht, wil altijd bij mensen zijn.
Khalva heeft sommige bewakingskwaliteiten, buiten kan blaffen naar een eenzame wandelaar vooral tijdens wandelingen in het bos. Als ze op de drukke straten loopt, merkt ze geen mensen op.
Gezond, gevaccineerd, gecastreerd.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/khalva

bottom of page