top of page

Kasya

Slimste en tederste meisje op zoek naar de beste familie! Dit is een hondenkusser, die geen minuut zonder mensen kan. Ze is altijd in de buurt of slaapt aan haar voeten.

Kasya (Kassandra,) 5 maanden oud

Gemengde herder in vriendelijke handen

Slimste en tederste meisje op zoek naar de beste familie! Dit is een hondenkusser, die geen minuut zonder mensen kan. Ze is altijd in de buurt of slaapt aan haar voeten. Ongetwijfeld zal deze pup opgroeien tot een heel mooi en statig dier, maar voorlopig is Kasya een onhandig hondenkind: speels, rusteloos en knagend aan alles (begonnen met het wisselen van haar tanden). Ze is gek op ballen en speeltjes die kunnen scheuren of getrokken worden. Hij eet droogvoer en blikvoer. Maar ze eet ook graag puur voedsel.
Kasya werd op straat gevonden in Kaluga Region toen zij niet meer dan een maand oud was. Sindsdien woont ze in een flat. Ze is gewend om drie keer per dag te lopen, maar er zijn nog steeds fouten. Ze is ingeënt.
Baby kan goed overweg met andere honden en katten. Ze houdt van kinderen.
We zijn op zoek naar een familie met ervaring in het houden van grote honden voor Cassandra. Cassandra is geschikt voor een grote flat of een familiehuis op het platteland.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/duitse-herder/kasja-1

bottom of page