top of page

Jenny

Jenny is een heel klein hondje met een heel groot hart, zachtaardig en eerbiedig. Een meisje met ogen in de kleur van amber die in je ziel staren.

Wij stellen Jenny voor:
Jenny is een heel klein hondje met een heel groot hart, zachtaardig en eerbiedig. Haar staart stopt geen seconde vanaf het moment dat ze naar buiten gaat voor een wandeling. Jenny is absoluut mensgericht, maar zal niet weigeren om met andere honden te spelen. Ze kruipt op haar buik naar mensen van een overvloed aan emotie. Jenny is verlegen, maar je hoeft haar maar een paar wandelingen mee te nemen en ze is je beste vriendin. Een meisje met ogen in de kleur van amber die in je ziel staren. Jenny is vrij klein voor een asielhond, maar de hoeveelheid energie in deze kleine is soms verbluffend. Ze is een zeer lenig en behendig meisje.
katten en honden - geen probleem voor haar
Jenny kwam in 2010 als pup samen met haar broer het asiel binnen, ze hebben de hele 10 jaar samen in hetzelfde verblijf doorgebracht.
Ze loopt nog niet helemaal zelfverzekerd aan de lijn, maar ze maakt vorderingen, ze is absoluut trouw aan haar verwanten en is makkelijk in de omgang met katten.

Chip 643094100061473.
Schofthoogte 47cm, kophoogte 60cm

Geboortedatum 1 juni 2010
In het asiel sinds augustus 2010

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/jenny-met-een-hart-van-goud

bottom of page