Jarik

Yarik is een ideale hond voor wie op zoek is naar een hond voor de ziel, niet wil springen, rennen, sporten met hem, hij is een familiehond en zeer comfortabel om mee te leven

Hier is ons Jarik!
Ideaal voor een gezin met andere dieren.
- Een kalme, evenwichtige eigenaar die zijn stem niet verheft tegen de hond, Yarik is een gevoelige en zachtaardige jongen met een zachte psyche;
- hij is gewend om met vrouwen om te gaan, dus een meisje of een volwassen vrouw zou perfect zijn;
- wonen op een rustige plek, het liefst in zijn eigen huis met zijn eigen tuin;
- Yarik zal een geweldige vriend zijn voor een tweede hond, alle teefjes zijn dol op hem en hij is onderdanig. Hij zal meer plezier hebben en zich sneller aanpassen aan een nieuwe plaats, persoon.
- Yarik zal niet geschikt zijn voor een luidruchtig gezin waar kleine kinderen veel rennen en spelen, de hond zal zich in zo'n omgeving niet op zijn gemak voelen en er zal een klem binnen zitten.
- Yarik is een ideale hond voor wie op zoek is naar een hond voor de ziel, niet wil springen, rennen, sporten met hem, hij is een familiehond en zeer comfortabel om mee te leven;
- Yarik is al twee jaar een vijfde hond en wordt beschouwd als een van de gemakkelijkste honden om mee om te gaan, hij brengt geen problemen met zich mee, het enige wat nodig is, is zijn vertrouwen en acceptatie te winnen.
- Het vergt een eigenaar die bereid is de hond een paar weken de tijd te geven om zich aan te passen, die niet verwacht dat hij de eigenaar meteen vertrouwt, hij heeft wat meer tijd nodig. Yarik heeft een rustige eigenaar nodig.
bederft niets in huis, blijft gemakkelijk paar uur alleen, loopt perfect aan de leiband
Zero agressie, is onverschillige voor katten ( leeft nu in een gezin met een kat)
Yarik: Geboortedatum: 15.04.2017 Lengte: 51 cm. Gewicht : 26 kg.
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 365 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/jarik