top of page

Gromushka

Gromushka is zeer aanhankelijk en eerbiedig, maar volkomen onopvallend, de jongen waardeert aandacht, maar zal nooit vervelen.

Gromushka is ongeveer 5 jaar oud, hij is een man in de bloei van zijn leven, maar in zijn hart is hij nog een kind. Ondanks het feit dat hij een deel van zijn leven op straat heeft geleefd, heeft hij uitstekende manieren. Gromushka gedraagt zich in huis ideaal, loopt uitstekend aan de lijn, is gewend om twee keer per dag te worden uitgelaten - hij houdt van lange wandelingen in de ochtend, maar 's nachts gaat hij alleen uit voor zaken ;-) en keert dan onmiddellijk naar huis. Hij is vriendelijk met katten en andere honden, het belangrijkste is om ze vanaf het begin rustig te introduceren. Ondanks zijn grootte is Gromushka schuw, hij is erg bang voor donder en saluutschoten, kan niet met alle reuen overweg en is bang voor sommige mannen. Daarom zoeken we een dame ( mama) voor Gromushka - hij vertrouwt ze sneller. Grom is ook geschikt voor een familie met een middel grote of groete teefje.
Gromushka is zeer aanhankelijk en eerbiedig, maar volkomen onopvallend, de jongen waardeert aandacht, maar zal nooit vervelen. Hij houdt ervan om gekrabd en geknuffeld te worden, en hij heeft echt, echt liefde nodig. Geef deze jongen een thuis en een familie en hij zal je in ruil daarvoor grenzeloze liefde en toewijding geven.
Schofthoogte 72-75 cm, gewicht 36 kg.
Gezondheid, gevaccineerd, gecastreerd.

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/gromushka

bottom of page