top of page

Greta 1

Hier is ons Greta: een mooie kleur, grijs en bruin. En deze hond heeft echt een geweldig karakter. Ze zal zeker de beste en meest toegewijde vriendin voor u en uw gezin worden.
Nadenkend, netjes, matig actief. Het is comfortabel om met deze hond te lopen en te communiceren, het is als de gulden snede, alles erin is in de juiste verhoudingen, geen vervormingen en onevenwichtigheden in gedrag. Daarom kan het een geluk zijn dat mensen, die een metgezel voor zichzelf kiezen, Greta als een vriend te kiezen met hun hart of door de gelijkenis van temperament. Deze aanpak is de meest correcte en zal in de toekomst geen onaangename verrassingen en teleurstellingen opleveren.
Greta heeft een broer en een buurman in één persoon, bijna een exacte kopie van haar. Ze kwamen terecht in het asiel als kleine, onintelligente puppy's. Ze kunnen goed met elkaar opschieten, Greta is als wijze teefje vaak onderdanig aan haar broer, maar staat tegelijkertijd geen vrijheden, pesten en een ontoelaatbare houding tegenover zichzelf toe. Deze hond kent haar waarde. Ze is absoluut niet-conflicterend, maar ze kan best voor zichzelf opkomen, als de situatie het zal dat vereisen.
Greta loopt prachtig aan de lijn. Meestal loopt hij zij aan uw zij, periodiek in de ogen kijkend en goedkeuring zoekend, trekt niet, springt niet, houdt gelijke tred en met plezier. Het is te zien dat ze graag alleen wandelt met een persoon.
Greta is in potentie zeer trainbaar en is zonder problemen met dieren overweg. Ze is vriendelijk voor alle mensen, zowel volwassenen als kinderen.
Chip # 643094100498332

Geboortejaar - april 2017 (volgens het asiel).
Woont sinds augustus 2017 in het asiel, kwam als pup naar het asiel.
Schofthoogte is ongeveer 57-60 cm, gewicht 23-25 ​​kg.
Gesteriliseerd.
Loopt goed aan de lijn.

bottom of page