top of page

Freya

Freya is een zachte en lieve schoonheid met expressieve ogen in de kleur van gesmolten goud. Langvoetig, slank, met zachte zijdeachtige vacht en prachtige rechtopstaande oren.

Freya werd als een zeer jonge tiener naar het asiel gebracht, en rende rond alleen voor het gezelschap met andere honden. Geleidelijk begon ze naar boven te komen en aan haar handen te snuffelen, en nu maakt ze zacht maar volhardend duidelijk dat ze aandacht wil, door haar poten op je te leggen. Aan de lijn wandelen werd ook geleidelijk onder de knie - eerst lag ze gewoon midden op de weg met haar buik omhoog, en nu gaat ze perfect wandelen) Freya is erg slim en maakt duidelijk vorderingen. Ze maakt niet zo snel contact met vreemden, ze heeft tijd nodig om aan te wennen, maar het meisje reageert op liefde en aandacht, ze zal een heel goede toegewijde vriendin zijn voor degenen die haar zorgen.
Freya is een zachte en lieve schoonheid met expressieve ogen in de kleur van gesmolten goud. Langvoetig, slank, met zachte zijdeachtige vacht en prachtige rechtopstaande oren. Kan goed overweg met andere honden en kinderen. Mensgericht.
Gesteriliseerd, gevaccineerd
bij de schoft 52 cm
Geboren in augustus 2015
In het asiel sinds mei 2016
Chip 643110700033824

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/freya-2

bottom of page