Frank

Frank zal je veel positiviteit en liefde geven, zal je meest toegewijde vriend worden

Vrienden, dit is Frank. Hij is twee jaar oud (geboren in oktober 2018). Hij is een grote jongen: 63 cm bij de schoft en 30 kg.
Hij is gesteriliseerd en ingeënt. Frank is erg vriendelijk, hij kan zelfs zijn eten delen. Frank woonde met zijn gezin in een appartement, maar hij groeide meer dan verwacht en was niet meer nodig.
Frank houdt van mensen en kinderen, kent basiscommando's en houdt van leren, vraagt ​​veel aandacht. Vriend met honden. Als de kat wegrent, doet hij mee aan het spel, zo niet, dan reageert hij kalm op de katten, loopt naast katten en reageert niet op hen. Speelt graag met speelgoed. Hij loopt aan de lijn, maar hij moet nog leren hoe hij het moet doen. Het gedraagt ​​zich perfect in de auto. Bederft niets in huis, knaagt niet aan dingen. Zal een uitstekende metgezel zijn voor lange wandelingen. Frank zal je veel positiviteit en liefde geven, zal je meest toegewijde vriend worden
Door een tragisch ongeval bij zijn huidige adoptant komt Frank nu terug vrij voor adoptie.
Wij zoeken voor Frank een ervaren adoptant zonder kleine kinderen. Frank kan onzeker reageren op nieuwe mensen. Honden school sterk aangewezen.
Frank is op dit moment in Bassevelde, Oost Vlaanderen

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/frank-een-gezellige-kerel