Flint

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Flint is van nature open en begripvol, er werd nooit agressie of gemeenheid in hem opgemerkt.

Flint is lief en knap in één hond. Een jonge en actieve hond, altijd klaar beweging en activiteit, houdt van rondrennen, rennen met vrienden-buren, spelen in het zand, druipgaten en nemen speelgoed van elkaar))) Een groot kind, en dat is alles.
Flint is van nature open en begripvol, er werd nooit agressie of gemeenheid in hem opgemerkt. In games kan hij een beetje domineren en niet uit boosaardigheid alleen maar spelen omdat hij nog kinderlijk moed is ingegaan en geen grenzen voelt. Hij hoort en luistert goed naar mensen, probeert te begrijpen wat ze van hem willen, heeft uitstekende herders neigingen en heeft een groot potentieel. Net als de zusjes (Flint heeft twee tweelingzusjes Anika en Adele), een vriendelijke en ongelooflijk tactiele jongen. Houdt van elk fysiek aangenaam contact (knuffelen, aaien, krabben). Hij loopt goed en met plezier aan de lijn, trekt niet, begrijpt wat en wanneer ze van hem willen.
Flint past in elk gezin, accepteert de regels die in je huis gelden, past zich aan jou en je leven aan. Zal de beste vriend worden bij alle ondernemingen en inspanningen. Geef je vriend thuis een beter leven, zorg en liefde!
Chip N 643094 10066 2726
Geschatte geboortedatum - 1 augustus 2019
In het asiel - vanaf 1 februari 2020
Schofthoogte 50 cm, gewicht 23-25 kg.
Ingeënt, gecastreerd.

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/flint