top of page

Elma

Elma is een jong en actief meisje, parmantig en aanhankelijk. Elma is als een opwindbaar speelgoedje, dat rondrent en wacht op een wandeling: om je handschoen te pakken of je capuchon af te rukken.

Elma is een jong en actief meisje, parmantig en aanhankelijk. Als kleine pup kwam ze naar het asiel met haar drie zusjes en haar moeder. Haar moeder heeft haar lang geleden thuis gevonden en haar zus Maya woont ook gelukkig in België met haar geliefde baasje. Elma, de kleinste van de zussen, woont nog steeds in het asiel.
Elma loopt zeer goed aan de lijn en geeft haar volledige aandacht aan de mensen tijdens de wandeling. Tijdens de wandeling wordt ze heen en weer geslingerd tussen actief spelen met haar vriendjes en knuffelen met de vrijwilligers. Elma is als een opwindbaar speelgoedje, dat rondrent en wacht op een wandeling: om je handschoen te pakken of je capuchon af te rukken. Zij mist veel speeltijd in het asiel en wacht al de hele week op vrijwilligers om tenminste anderhalf uur een ander leven te krijgen.
Elma is goed aan andere honden en heeft geen interesse in katten.

Chip 643110800019460
54 cm schofthoogte
Gezond, gevaccineerd, gecastreerd

Geboortejaar 2017
Is in het asiel sinds november 2017

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/elma

bottom of page