top of page

Dolce

Ze is lief, aardig, charmant, positief en gezellig, en ze wordt verliefd op ons vanaf het eerste moment dat ze ons ontmoet.

Dolce - de naam spreekt al voor zich. Ze is lief, aardig, charmant, positief en gezellig, en ze wordt verliefd op ons vanaf het eerste moment dat ze ons ontmoet.
Dolce heeft de hele week op vrijwilligers gewacht en als de deur van haar verblijf opengaat, gaat ze er vandoor en haast zich naar de speeltuin. Hoera! Eindelijk kan ze rennen en haar benen strekken. Oh, wat zou het fijn zijn om op velden met groen gras te rennen, niet op een vieze schuilplaats. Maar Dolce is ook blij met deze kleine kans. Hier ontmoet ze immers haar hondenvrienden, en vooral, mensen, op deze speelplaats. Dolce springt op, gaat op de achterpoten staan en rekt zich uit om in iemands ogen te kijken om zijn aandacht te trekken. En wat een vreugde is het als ze dat bereikt - ze huppelt blij om je heen en geeft je haar buik om te aaien, kom op, kom op, aai me, ik vind het heerlijk.
Dolly is vriendelijk met alle honden, ze houdt ervan om met ze te spelen, maar een mens is belangrijker en noodzakelijker voor haar.
Zoals de meeste honden die als kleine pup in het asiel zijn gekomen en daar zijn opgegroeid, is Dolce voorzichtig met nieuwe mensen en een nieuwe omgeving. Maar ze went er heel snel aan en past zich aan.
Wat zal haar toekomstige familie gelukkig zijn. U zult veel vreugde en geluk in uw huis hebben, want Dolce is een positieve hond, zonneschijn hond. Kijk eens naar haar stralende lach. Uw dag zal stralend en zonnig zijn, als hij begint met een glimlach van Dolce.

Loopt goed aan de lijn, maar is voorzichtig in een onbekende omgeving en bij vreemden
Gezond, gevaccineerd, gecastreerd
meisje
Ongeveer 53 cm hoog op de schoft
gewicht ongeveer 20kg
Geboren in maart 2019
in het asiel sinds juli 2019
Chip 643094100618471

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/dolce

bottom of page