Dimon

Hij is tam, zachtaardig, houdt erg veel van wanneer mensen hem op zijn buikje strelen. Hij is niet alleen een vmooie kat in het huis, maar ook een trouwe vriend.

Als een kleine poes kwam Dimon naar het wachthokje in het dorp. Hij woonde daar al vier jaar, de beveiliging veranderde en de nieuwe mensen waren niet diervriendelijk. Eerst sneden ze voor de lol zijn snor en wenkbrauwen tot de wortel af, later sloegen ze "per ongeluk" een van zijn tanden uit en schopten hem uiteindelijk de straat in de winter. Dus Dimon werd dakloos en bevroor tot de toppen van zijn oren. Maar hij werd gered en afgevoerd.
Dimon is een grote kat, bijna 6 kilogram. Hij is tam, zachtaardig, houdt erg veel van wanneer mensen hem op zijn buikje strelen en in een uitbarsting van liefde kan hij lichtjes in zijn hand bijten - niet pijnlijk, teder. Hij houdt van zonnebaden, galopperen naar speelgoed, hij is geïnteresseerd in alles om hem heen, vooral vogels en vlinders buiten het raam, maar tegelijkertijd is hij een onopvallende en vrij rustige kat. Onderscheidt zijn mensen van vreemden, maar is klaar om met iedereen te communiceren.

Dimon weet perfect waar de kattenbak is, waar de bakjes zijn en wanneer het tijd is om te eten. Hij is niet alleen een vmooie kat in het huis, maar ook een trouwe vriend.

Dimon communiceert goed met kattenmeisjes, maar hij beschouwt katten als zijn concurrenten en kan een gevecht beginnen. Daarom zoeken we een huis voor hem zonder katten of in een paar met een poes, maar rekening houdend met Dimon's analyses. Dimon is klinisch gezond, maar volgens de tests heeft hij een immunodeficiëntie, die zich niet manifesteert en geen therapie vereist.

Gezond, behalve een positieve analyse van immunodeficiëntie - in feite is het probleem alleen op papier, althans nu. Maar met zo'n analyse kan hij ofwel alleen zijn in een gezin waar katten zijn of met een kat ook met VIC. Voor mensen en honden het is absoluut niet besmettelijk.

Zijn leeftijd is 4,5 jaar. Gecastreerd. Gechipt 3.04.21, gevaccineerd 4.04.21. Helemaal klaar om te verhuizen.

info: Email: catspetconnect@gmail.com

meer info: https://www.adopteer.be/kat/europese-korthaar/dimon