top of page

Dayna

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Zij is erg sociaal, zoekt contact met mensen, maar is niet opdringerig. Perfect gesocialiseerd.

Hier is ons Dayna - zij is erg sociaal, zoekt contact met mensen, maar is niet opdringerig. Dat wil zeggen, ze zal zich alleen ook niet vervelen. Toont geen agressie.
Perfect gesocialiseerd. Toont over het algemeen neusgierigheid voor katten, en valt ze niet aan, probeert ze alleen uit te snuffelen.
Goed met andere honden. Ja, ze heeft ervaring met honden, katten, katers, kinderen, alles was goed.
Gewend aan de stedelijke omgeving. Ontspannen in drukke verkeer/concentratie van auto's. Ik denk dat ze perfect zou zijn op elk gebied. Van dieren - eet rustig uit zijn kom, neemt niet af.
Dayna is een zeer emotionele hond, ze is graag in het gezelschap van mensen, ze rijdt graag mee in de auto en in het algemeen vindt ze het heerlijk als er enige actieve interactie met mensen is. Ze vindt het heerlijk om nieuwe commando's te leren, want ook dit is weer interessantere communicatie met mensen. Ze is erg aardig en aanhankelijk, houdt ervan om in de buurt te zijn.
Dayna had een gebroken voorpoot in december 2018, dus, er is een plaat op de plaats van de breuk, die geen invloed op haar leven. Zie haar video’s! Het plaatje zit al meer dan 2 jaar in de poot, geen problemen en het is totaal niet merkbaar. Er is een conclusie van een veterinair orthopedische chirurg dat de hond klinisch gezond is en de plaat het leven niet belemmert. De hond is actief, gebruikt de poot ten volle. Enige gewoonte blijft, soms als ze zit, houdt ze het lichtjes de poot opzij en dat is het. Geen verdere problemen.
Wij denken dat ze perfect zou zijn voor een familie met een actieve levensstijl, misschien mensen die veel met de auto reizen, wandelen is een geweldige optie voor Dayna! Als tweede hond zal het ook goed zijn.
Zindelijkheid: De eerste paar dagen past hij zich aan het nieuwe regime aan, daarna houde ze zich aan regime van 2-3 wandelingen per dag.
Dayna is geboren op 22.08.2018
Is 60 cm en 25 kg
Gechipt

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/dayna

bottom of page