top of page

Dagir

Dagir is ieders favoriet en geen wonder: hij is knap, slim en ongelooflijk charismatisch. Hij flirt vakkundig met iedereen, waardoor iedereen twijfelt of hij wel een hond is :-)

Hier is ons Dagir: Dagir is wat ze noemen de "eerste man in het dorp", hij is ieders favoriet en geen wonder: hij is knap, slim en ongelooflijk charismatisch. Hij flirt vakkundig met iedereen, waardoor iedereen twijfelt of hij wel een hond is :-)

Ja, Dagir is van alle kanten goed, en zijn voornaamste kenmerk - openheid, hij houdt van mensen en nieuwe kennissen, het is heel gemakkelijk om een gemeenschappelijke taal te vinden en vrienden met hem te worden.
Hij is vriendelijk tegen zijn vrienden, maar hij kent zijn grenzen, en als die worden overschreden, laat hij duidelijk merken dat hij dat niet leuk vindt. Hij is altijd een leider onder de honden, maar met mensen wordt hij een knuffelig en speels beertje.

Dagir heeft een groot trainingspotentieel, waardoor hij ideaal is voor reizen en recreatie, omdat hij snel alles zal leren wat je moet weten en snel nieuwe ideeën zal oppikken. Als u op zoek bent naar een avontuurlijke metgezel waar u 100% op kunt vertrouwen, dan is Dagir de hond voor u.

Neutraal tegenover katten
Getraind aan de leiband
Is gezond, gevaccineerd, gecastreerd
Op de schoft 60 cm
Gewicht ongeveer 30 kg
Geboren in 2016
In het asiel sinds februari 2018
Chip 643 094 100 534 816

https://www.adopteer.be/hond/onbekend/dagirka

bottom of page