DINA

Dinka is puur mensgericht, loopt aan de leiband van haar kop aan de knie, en is een uitstekende autorijder. Dina heeft vorig jaar verschillende beurzen bezocht en heeft zich overal "excellent" getoond, zelfs met vreemden is ze zacht en aanhankelijk.

Dina kwam naar het asiel met haar puppy zoon.
In het begin had ze het moeilijk om aan de nieuwe omgeving te wennen, negeerde andere honden, wilde niet gaan wandelen... Dina's enige plezier waren mensen. Zij liep naar iemand toe, legde haar voorhoofd tegen zijn schoot en bleef dan heel lang zo staan terwijl diegene haar hoofd streelde. Natuurlijk raakte ze eraan gewend. Ze heeft zichzelf opengesteld.
Dina is van koninklijke bloede. Ze is bezadigd en ongehaast. Zij laat zich niet bezig met andere honden, zij is bezig met haar zoon, die haar reeds veel groter dan zij is.
Dinka is puur mensgericht, loopt aan de leiband van haar kop aan de knie, en is een uitstekende autorijder. Dina heeft vorig jaar verschillende beurzen bezocht en heeft zich overal "excellent" getoond, zelfs met vreemden is ze zacht en aanhankelijk. Ze negeert steeds andere honden en heeft nog geen vrienden gemaakt, maar de mens is het middelpunt van haar universum. Het meisje is helemaal klaar voor thuis.

Ze is 55 cm schofthoogte.
Ze is geboren in 2016.
In het asiel sinds april 2019.
Chip 643094100659405
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/dina