top of page

Cloony

Cloony is een speelse, grappige jongen, hij laat aan niemand zich vervelen!

Jonge actieve hond van 1 jaar en 4 maanden (15/09/2020), 25kg en 57 cm. Cloony is een energieke kruising die van gezelschap houdt. Hij is een zachtaardige, aanhankelijke hond. Hij is mensgericht, hecht zich onmiddellijk aan een vrouwelijke eigenaar, hechting met een reu zal langer duren. Het is aannemelijk dat hij naar de hondenschool gaat om zijn karakter te structureren, regelmatige actieve training thuis zal hem ook goed doen.
Soms denkt hij dat hij met zijn meer dan 25kg nog steeds een schoothondje kan zijn.
Hij is op zoek naar een warm nest, hij zal het geweldig doen met een andere leuke hond want Cloony houdt er niet van om alleen gelaten te worden. Hij wil altijd bij mensen zijn, deel uitmaken van hun leven.
Hij zal blij zijn met een grote tuin, want dankzij zijn wortels is de natuur nog steeds zijn favoriete plek.
Cloony kent basiscommando's als 'zit', 'kom hier' en 'mand', en vindt het heerlijk om zijn pootje te geven in ruil voor een traktatie :-)
Hij houdt van lange wandelingen en het verkennen van het bos. Hij is in zijn element tijdens zijn wandelingen, maar vergeet niet naar zijn baasje te luisteren.
Met Cloony krijg je een ondeugende jongen die niet perfect is, maar met een strenge hand kan hij een vriend voor het leven zijn.
We zoeken voor hem een rustig gezin met ervaring in het opvoeden van jonge honden.
Cloony is gezond, gevaccineerd en gecastreerd. Hij heeft een elektronische chip en een Europees paspoort. Hij is te bereiken op 2800 Mechelen.
deM


meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/cloony-in-belgie

bottom of page