top of page

Christy 1

Als je meer liefde in het leven wilt krijgen, is vandaag het perfecte moment om eens te kijken naar iemand die klaar is om je dat onvoorwaardelijk geven: en dat is Christy zeker.

Als je meer liefde in het leven wilt krijgen, is vandaag het perfecte moment om eens te kijken naar iemand die klaar is om je dat onvoorwaardelijk geven: en dat is Christy zeker.
Kleine Christy is een lief schepsel met een zachte, donkere vacht, en het is een plezier haar te aaien. Haar staart is voortdurend in beweging als ze u ziet, haar kraalogen en doordringende blik zijn zo intens dat je er niet onverschillig van kunt blijven.
Vriendelijk, pluche, gezellig, grappig en speels.
Ze is een zeer aanhankelijke hond, altijd open naar mensen, houdt van knuffels en kusjes. Ze houdt van contact met een mens en geaaid worden. Je voelt haar warmte en tederheid als je naar haar toe loopt en steeds weer met haar wilt knuffelen.
Ze loopt niet weg tijdens wandelingen, ze luistert aandachtig naar mensen en leert goed. Ze zal blij zijn voor elke interactie, van klein tot groot. De baby trekt de aandacht, je hoeft maar in haar richting te kijken, ze geeft je meteen een heleboel kusjes en warme knuffels. Zoals elke puppy heeft ze wat tijd nodig om goed gedrag en manieren aan te leren, ze zal uitgroeien tot een mooie dame en een trouwe vriendin. Christy weet niet wat agressie is, schiet goed op met alle honden, maakt haar eerste vorderingen in wandelingen aan de lijn. Ze wacht op haar baasjes, die haar de liefde en zorg zullen geven die ze nodig heeft. Geef dit lief meisje een thuis, start een nieuw gelukkig leven en een zee van positieve emoties.

Gezond, gevaccineerd, niet gesteriliseerd.

Geboortedatum: november 2021.

Hoogte in de schoft 45 cm. Gewicht 14 kg. Wordt middel groot

Chip 900215004079417
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/christy

bottom of page