top of page

Cherry

Cherry is een stralende schoonheid, met een ongewoon uiterlijk en vriendelijke soulvolle ogen. Een tam meisje! Echt tam! Om op de handen van de mens te zitten- haar favoriete vermaak.

Warm geluk in de palm van je handen is ons kleine meisje Cherry - een lief meisje, een wilde bloem. Cherry is een stralende schoonheid, met een ongewoon uiterlijk en vriendelijke soulvolle ogen. Zij is bijna helemaal zwart, haar propelleroren zijn onvergetelijk, en haar grappige gezicht geeft haar een cartooneske uitstraling.
Een tam meisje! Echt tam! Om op de handen van de mens te zitten- haar favoriete vermaak. Zeer compact, licht en slank, met een gewicht van ongeveer 10 kg. Super aanhankelijk en zachtaardig meisje met veel liefde voor iedereen. Ik heb nog niemand gezien die haar voorbij kon lopen zonder een knipoog en een glimlach. Een persoon is een hele wereld voor haar. Klaar om het meest geliefde lid van de familie en een trouwe vriend te zijn. Ze is oplettend, snel van begrip, kijkt altijd alert en nieuwsgierig, vangt elke beweging op, reageert op woorden en tonen als een goede leerling, altijd gretig om nieuwe dingen te leren, speelt graag met speeltjes en balletjes. Cherry kwam naar het asiel met haar zusjes Toffee, Laima en Olly, ze zijn dol op elkaar en proberen bij elkaar te blijven. In tegenstelling tot haar zusters, die bang zijn voor mensen, vertrouwt Cherry hen, ze reikt hen de hand en laat zich aaien en in hun armen houden.
Elk kind moet opgroeien en zich ontwikkelen in een gunstige omgeving, in liefde, zorg en genegenheid. En dit is wat zij zagen toen zij bij de schuilplaats aankwamen: vuil, vocht, traliewerk van de omheining en een oud winterspoor.
De puppies zijn nieuw in het asiel, ongeveer een maand geleden aangekomen, en ze hebben een kans om er snel uit te komen en een familie te vinden, zodat ze die dagen als een nare droom voor altijd kunnen vergeten! Cherry baby, die droomt van een warm thuis en een betrouwbare liefdevolle vriend-eigenaar. Geef deze kleine meid een thuis en ze zal het vullen met geluk, vreugde en gelach!
Ze is 40 cm lang


Gewicht 10 kg

Chip 643094100732899

Ze is geboren naar schatting op 15 mei 2021.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/cherry-een-schattig-baby

bottom of page