top of page

Chelsea

Ze is erg mooi, klein, een mooie chocolade kleur met olijfkleurige ogen.
Chelsea is echt een geweldige hond. Je hoeft niets te doen om haar genegenheid te verdienen.

Chelsea, 1 jaar 2 maanden, 12 kg, 35 cm, klein meisje, heeft geen start. Ze is erg mooi, klein, een mooie chocolade kleur met olijfkleurige ogen.
Chelsea is echt een geweldige hond. Je hoeft niets te doen om haar genegenheid te verdienen. Chelsea is het toonbeeld van menselijke liefde. Zij kijkt u in de ogen en vangt elk woord of gebaar op en doet haar best om aan al uw verwachtingen te voldoen. Ze is zeer actief en speels, uitgaand en met andere huisdieren. Ze is getraind voor een wandeling met of zonder riem, dus je hoeft haar niet eens in de gaten te houden. En als je plotseling om een of andere reden niet op tijd met haar uit kunt gaan, zal ze geduldig wachten. Ze is geweldig met katten.

Chelsea is een perfecte hond, en heeft letterlijk geen gebreken. Chelsea is gezond, gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt en heeft een paspoort.

Chelsea werd gevonden in Yalta, Rusland - ze was vastgebonden aan het hek op de begraafplaats. We weten niet wat er met haar gebeurd is, misschien stierf haar eigenaar en werd ze vastgebonden aan de omheining van het kerkhof, of misschien werd ze op die manier afgevoerd. Chelsea zit nu in een opvangcentrum in Moskou en wacht op haar adoptie gezin.

NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/chelsea

bottom of page