Bruno 2

Bruno is de meest levendige jongen van de groep. Hij snelt als eerste naar de lepel met blikvoer en kan het zo onder de neus van zijn zussen vandaan pakken.

Wij stellen voor: Bruno, een reu, geboren in sept 2021, 45 cm
Bruno kwam met zijn moeder en broers en zussen in de herfst van 2021 naar het asiel. Ze werden gevonden op een landweggetje in de buurt van het dorp - de hond beschermde een doos met 10 baby's erin en liet niemand in hun buurt komen. Het had de hele nacht gesneeuwd, de puppies waren nat en bevroren. De moeder slaagde erin ze te voeden, maar moest een pelsjager bellen om de pups weg te halen. Zo zijn ze in het asiel terecht gekomen. De pups werden in sectoren verdeeld, en Bruno woont nu in hetzelfde verblijf met zijn broer en drie zusjes.
Bruno is de meest levendige jongen van de groep. Hij snelt als eerste naar de lepel met blikvoer en kan het zo onder de neus van zijn zussen vandaan pakken. Hij kan kort blaffen als als vraag voor aandacht, of met zijn pootjes bovenop een mens klimmen voor troost bij het eten. Hij is een jongen die graag in handen zit en is een zeer tactiele hond. Bruno is nieuwsgierig zoals alle puppies en lijkt nergens bang voor te zijn! Hij loopt al goed aan de lijn en zou een geweldige metgezel zijn voor een actieve eigenaar die bereid is om veel tijd en aandacht aan zijn puppy te besteden. Bruno is een super aanhankelijke kerel, net wat de familie nodig heeft om hen warm te houden op koude winteravonden.

Hond, gevaccineerd, gezond
Schofthoogte 45cm
Geboortedatum: 2021 sep.
In het asiel sinds december 2021
Chip 643094100698764
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/bruno-3