top of page

Bax - special puppy

Bax is een 5 maanden oude puppy die blind is vanaf zijn geboorte. Bax heeft nooit gezien hoe onze wereld eruit ziet, hij is geboren zonder ogen. Hij bekijkt de wereld met zijn hart en houdt van iedereen. We zoeken een thuis voor Bucks waar ze weten hoe ze voor honden als deze moeten zorgen.

Bax is een 5 maanden oude puppy die blind is vanaf zijn geboorte. We zoeken een thuis voor Bucks waar ze weten hoe ze voor honden als deze moeten zorgen.
Hoe kun je leven zonder de wereld om je heen te zien?
Bax kan de zon niet zien, hij kan zijn vrienden niet zien, en hij kan geen mensen zien! Bax heeft nooit gezien hoe onze wereld eruit ziet, hij is geboren zonder ogen. Hij bekijkt de wereld met zijn hart en houdt van iedereen.
Hij weet niet hoe hij zich moet verstoppen, hij is in alles geïnteresseerd.
Bax is geweldig met honden, katten... Hij kan met kinderen leven, maar niet erg klein, alleen als de kinderen een speciale puppy kunnen begrijpen. Hij voelt alles aan en leert snel. Maar zonder mensen kan Bax niet overleven, kan hij niet aan zijn eigen eten komen, kan hij zich niet verdedigen tegen zijn soortgenoten, of vijanden.
Bax woont nog steeds in een opvanghuis, hij is in tijdelijke pleegzorg.
We willen voor Bax een thuis vinden waar ze weten hoe ze voor deze honden moeten zorgen.
Bax weet hoe hij moet spelen, loopt trappen, en weet je, hij is altijd leuk!
Altijd open minded en houdt echt van het leven! Bax's video's spreken beter dan mijn woorden.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/bax-special-puppy

bottom of page