top of page

Barbara

ADOPTED. Nu is ze niet aanhankelijk, verlegen, dus ze heeft veel minder kans dan andere katten, maar laten we haar geluk proberenin België!
Misschien, als ze de enige kat in het gezin wordt, zal ze sociaaler worden en zich open stellen voor mensen te vertrouuwen

De jonge kat Barbara woont nu in een foster, daarvoor was ze in een asiel en eerst bij een dierenarts waar ze werd behandeld. Ze is ooit gedumpt op straat (vrijwilligers vonden haar hulpeloos en zwak, ze werd eruit gegooid zonder zelfs maar haar infuus te verwijderen). Ze herstelde heel snel, en veranderde in een mooie kat, maar Barbara's grootste probleem is dat ze nog steeds bang is voor mensen, ze slaagde er nog niet in om te socializen. Ze is helemaal niet agressief, maar ze is bang en vertrouwt de mensen niet. Barbara is heel voorzichtig met vreemden en ze verbergt zich, als ze bang is, ze laat zich niet aaien. Misschien, als ze de enige kat in het gezin wordt, zal ze sociaaler worden en zich open stellen voor mensen te vertrouuwen. Nu woont ze samen met veel katten en honden en het is moeilijk om iederen aandacht geven. Misschien zal ze voor altijd verlegen en asociaal blijven, we kunnen dit niet voorspellen, maar we hopen van harte dat er een persoon zal zijn die van haar zal houden zoals ze is! Ze kan goed overweg met andere katten, helemaal niet tegenstrijdig, maar waarschijnlijk is het vanwege haar vertrouwen in zichzelf beter om haar als één kat in het gezin te nemen. Misschien is er een rustig gezin waar Barbara kan ontspannen, eraan kan wennen, waar ze zoveel tijd krijgt als nodig is om weer mensen te gaan vertrouwen. Nu is ze niet aanhankelijk, verlegen, dus ze heeft veel minder kans dan andere katten, maar laten we haar geluk proberenin België! Kattenbak kent zij perfect!

info: Email: catspetconnect@gmail.com

Meer info: https://www.adopteer.be/kat/europese-korthaar/barbara-1

bottom of page