top of page

Baloo

Balu is een slimme, loyale, nobele en dankbare hond.
Geweldig met honden, mensgericht.
Ik hou van wandelen, knippen en massages
In het asiel werd hij meteen de favoriet van alle vrijwilligers. Iedereen kende Balu.
Nu is het tijdelijk overdreven. Schoon, vriendelijk, Baloo leert snel en kent al de commando's "Zit", "Naast", "Geef een poot".
Balu is geschikt voor zowel het huis- als het appartementsleven, als je hem voldoende wandelingen geeft. Gezond, actief.
Hij wacht op zijn familie, die liefde en toewijding zal geven.
65 cm bij de schouders, 25 kg.

Een ongelooflijk mooie, intelligente, aanhankelijke, nobele en trouwe hond Balu is op zoek naar een thuis!
Er zijn veel goede dingen te zeggen over Balu! Gouden hond zal je leven sieren!
Hij is groot en gebouwd, je kunt hem van verre zien en zijn gratie en die van anderen bewonderen! De liefste hond! Niet agressief, kan vreedzaam samenleven naast andere honden en katten! Op kinderen let niet! Niet confronterend! Hij kijkt op van zijn hoogte naar anderen! Als dat zo is, kan hij voor zichzelf opkomen!
Gedraagt zich perfect in een flat, blaft niet, verpest de boel niet. Balu is 2 jaar oud, hij houdt van wandelen, rent graag, heel beweeglijk en vrolijk! Loopt aan de lijn, kan zich haasten, maar als je Balu een commando geeft om in de buurt te komen, zal hij zonder problemen in de buurt komen en niet aan de lijn trekken! Bij het wandelen staart hij in de ogen van zijn metgezel en tracht hij vreugdevol te gehoorzamen. Dit zonnige hondje is zo blij om in de auto te zitten, hij heeft zijn hele leven al gereden, dus het lijkt wel of hij nu in een auto rijdt! Met hem kun je gewoon zitten en stil zijn, en je kunt in een knuffel zitten en hij zal gelukkig zijn! Blij om commando's te leren! Hij is zeer gehoorzaam en zachtaardig! Hij wordt graag geaaid, wil geknuffeld en geaaid worden, en wil aandacht! Balu hond met een groot hart wacht op zijn mammie en pappie! Kom naar voren!!! Je zult veel energie krijgen van Balu! Hij zal een ongelooflijke vreugde zijn om je thuis te ontmoeten! Deze grote jongen zal je leven vullen met positieve, en je zult begrijpen, en zien wat echte liefde en echte loyaliteit is!

Gevaccineerd! Gechipt! Gecastreerd!
NV
meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/baloo

Balu est un chien incroyablement beau, intelligent, affectueux et noble! C’est un chien d'or ornera votre vie!
Le plus gentil des chiens, non agressif, peut coexister avec d'autres chiens et chats. Pas de confrontation. Il regarde les autres de sa hauteur.
Se comporte parfaitement dans un appartement, n'aboie pas, ne gâche pas les choses. Balu a 2 ans, il aime les promenades, il aime courir, il est très agile et amusant. Marche en laisse, peut se précipiter en avant, mais quand on dit à Balu d'aller près, il ira près et ne tirera pas une laisse.
Il adore voyager en voiture. Il aime apprendre les commandes, très obéissant et doux. Il aime être caressé, câliné et il veut de l'attention. Balu attend sa maman et son papa.
Ce grand enfant remplira votre vie de positif, et vous verrez ce qu'est le véritable amour et la vraie loyauté!

bottom of page