top of page

Bagle

Bagel is nog steeds dezelfde actieve en vrolijke puppy die niet weet dat hij verraden is. Hij is bereid om overal bij je te zijn en alles te doen. Maaltijden koken, naar de winkel gaan, in het park wandelen, films kijken, het vuilnis buiten zetten, reparaties uitvoeren, taarten bakken en die taarten meteen opeten.

Bagel is een echte rasechte puppy, 11 maanden oud. Hij werd gekocht door een net gezin, zodat de kinderen met de hond konden opgroeien en leerden ervoor zorgen. Het zou goed zijn geweest, maar de kinderen wilden niet voor de pup zorgen en na ongeveer zes maanden werd Bagel netjes aan het asiel overhandigd...
Een puppy weggeven op 11 maanden met de verklaring dat we niet kunnen zorgen voor zowel kinderen als de hond.... Kinderen zijn belangrijker voor ons. Er zijn veel verhalen zoals deze in het asiel. Deze verhalen kennen we, weet je, maar deze verhalen kennen de honden niet!
Bagel is nog steeds dezelfde actieve en vrolijke puppy die niet weet dat hij verraden is. Hij is bereid om overal bij je te zijn en alles te doen. Maaltijden koken, naar de winkel gaan, in het park wandelen, films kijken, het vuilnis buiten zetten, reparaties uitvoeren, taarten bakken en die taarten meteen opeten. Hij houdt niet van gesloten deuren en zoals alle kinderen wordt hij niet graag alleen gelaten.
Bagel wacht op zijn ouders. En we twijfelen er niet aan dat ze die zullen vinden. Neem snel kontact met ons!

Het is een reu. Gewicht 5 kg. Op de schoft 30 cm
Geboortedatum januari 2021.
Gevaccineerd, gecastreerd, gezond.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/bagle

bottom of page