top of page

Asja

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Ze speelt graag met kinderen. Ze houdt van spelen. Maar als je geen aandacht aan haar besteden, gaat ze op de bank liggen of slapen.

Asja heeft van jongs af aan altijd in het gezin thuis gewoond. Zelfs haar verjaardag is bekend, 23 oktober 2018, wat zeldzaam is voor katten die zoeken naar een nieuw huisje. Na een kleine operatie om buikhernia te verdwijnen (de hernia werd gevormd door de inferioriteit van de hechtdraad tijdens srterilisatie), zij is weer gezond, aanhankelik en zoekt op het gezin. Ze had contact met twee katten en ze communiceerden perfect. Ze raakten eerst maar een beetje later waren ze aan elkaar gewend en sliepen ze in hetzelfde bed.
Ze speelt graag met kinderen. Ze houdt van spelen. Maar als je geen aandacht aan haar besteden, gaat ze op de bank liggen of slapen.
Toen haar eigenaar thuiskwam van haar werk, wachtte ze om opgepakt te worden. Ze slaapt graag bij mensen, maar bij een nieuwe huis is het natuurlijk moeilijk te voorspellen. Ze eet voer voor gesteriliseerde katten, ze is gewend aan een kattenbak. We zoeken een ander gezin voor Asja vanwege een ernstig gezondheidsprobleem bij de eigenaar. Wie wilt er liefde en warmte geven aan een aanhankelijke huiskat?

Info: Email: catspetconnect@gmail.com

meer info: https://www.adopteer.be/kat/europese-korthaar/asja

bottom of page