top of page

Anika

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Anika is een mooie jonge hond met een vrolijk karakter en een positieve kijk op het leven.

Hier is ons Anika! Anika is een mooie jonge hond met een vrolijk karakter en een positieve kijk op het leven.
Ze kwam naar het asiel als een puppy, samen met haar zus Adele en broer Flint. Flint heeft ondertussen zijn thuis gevonden in België! Alle drie lijken ze erg op elkaar, zowel qua uiterlijk als qua persoonlijkheid. Allen zijn statig, goed gebouwd, lijkend op herders, zwart, met kenmerkende witte "poppen" op hun borst. Flint is al een begrip in België, en haar zussen wachten nog op hun familie.

Het leven heeft Anika twee keer verraden: eerst was ze heel jong en belandde ze op de een of andere manier samen met haar hondenfamilie op straat, toen was er een asiel, en in november 2020 nam een jong stel haar in huis, die de hond helaas niet goed opvoedden en na een week thuis te hebben geleefd de hond gewoon terugbrachten naar de kooi van het asiel(((

Maar Anika is niet ontmoedigd. Al deze tegenspoed kon haar grenzeloze liefde en vertrouwen in mensen niet wegnemen. Zij gaat graag om met mensen (mannen, vrouwen en kinderen), er is geen angst of fobie, zij speelt met plezier, laat zich graag aaien en krabben. Anika heeft een uitstekend psyche, deze hond heeft een hoge mate van stressbestendigheid, past zich snel aan alles aan wat nieuw en onbekend voor haar is.

Anika is ook een goede communicator met haar verwanten, ze is niet dominant, maar ze speelt actief, kan goed opschieten met honden van beide geslachten, houdt van rennen en stoeien. Houding tegenover andere dieren is onbekend, maar er is geen agressie, alleen nieuwsgierigheid. Zonder twijfel zal zij, met de wil en de juiste training van de eigenaars, gemakkelijk een gemeenschappelijke basis vinden met alle gezinsleden en/of een vreedzame neutraliteit bewaren.

Anika is erg mensgericht, menselijke interactie betekent veel voor haar. Thuis, gezelschap, menselijke zorg en liefde is wat deze hond echt gelukkig zal maken!

Chip N 64309410066 2721
Geboortejaar is bij benadering 1 augustus 2019.
In het asiel sinds 1 februari 2020.
Ze is ongeveer 60 cm hoog op de schoft en weegt 25-27 kg.
Ze is gesteriliseerd. Ze is in goede gezondheid.
Ze loopt aan de lijn.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/anika

bottom of page